Stillingsopslag: Ny fuldtidsstilling hos Sjældne Diagnoser som informations- og dokumentationsmedarbejder – er det dig, vi har brug for?

 

Om os
Sjældne Diagnoser er en frivilligt baseret NGO-paraply for mere end 50 små foreninger for sjældne borgere – patienter og pårørende med sjældne sygdomme og handicap tæt inde på livet. Vi har sekretariat i Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup, hvor vi er 7 – 10 lønnede ansatte. Hertil kommer frivillige, der bidrager på forskellig vis.

I sekretariatet arbejder vi tæt sammen med medlemsforeningerne, med frivillige medarbejdere og med hinanden. Vi lægger vægt på imødekommenhed og god energi i vores medarbejderstab. Vi er engagerede og ambitiøse og har et uformelt og rummeligt arbejdsmiljø.

 

Om dig
Vi har brug for en ny kollega, der kan varetage:

  • Dokumentationsarbejde omkring Sjældne Diagnosers Helpline
  • Udarbejdelse og distribution af nyt informationsmateriale målrettet sjældne familier
  • Udvikling af Sjældne Diagnosers vidensunivers på https://viden.sjaeldnediagnoser.dk/

 

Du har en relevant akademisk uddannelse og flair for tal og analyse. Du har også stærke kompetencer indenfor kommunikation og formidling. Har du erfaring med at arbejde i en NGO, er det et plus. Herudover forventer vi, at du:

  • Har overblik og overskud og trives i et miljø præget af gåpåmod
  • Finder energi i at samarbejde med andre – både indenfor og udenfor organisationen
  • Kan arbejde selvstændigt og systematisk.

 

Om jobbet
Vi kan tilbyde et job, som giver mening og gør en forskel for dem det hele handler om – de sjældne borgere. Arbejdstiden er 37 timer om ugen og arbejdsstedet er Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup. Vi lønner på niveau med statens overenskomst med relevant faglig organisation. Tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er i udgangspunktet tidsbegrænset til 1. januar 2022.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte direktør Lene Jensen, pr. mail lj@sjaeldnediagnoser.dk eller på tlf. 21 71 61 90 hverdage kl. 10 – 14.

Send din ansøgning og CV til mail@sjaeldnediagnoser.dk senest torsdag, d. 5. september 2019, kl. 12. Vi glæder os til at høre fra dig.

Download stillingsopslaget i pdf-format her.

Læs mere om Sjældne Diagnoser her.

PS: Vil du se, hvordan din måske kommende arbejdsplads ser ud? Find Sjældne Diagnoser her.   

Sjældne Diagnoser behandler din ansøgning i fortrolighed og opbevarer den indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet. Hvis vi ønsker at opbevare den herud over, fordi vi vurderer, at ansøgningen kan have relevans for os på et senere tidspunkt, anmoder vi om dit samtykke hertil.