I september 2014 få Sjældne Diagnoser ny hjemmeside. Håbet var, at vi kunne være gået i luften i august, men udviklingsprocessen har vist sig mere kompliceret end forventet. Vi glæder os til snart at byde velkommen til en mere indbydende, brugervenlig og moderne hjemmeside.

I Sjældne Diagnoser har vi det sidste år arbejdet ihærdigt på udviklingen af vores nye hjemmeside, og planen var at gå i luften i august. Processen er dog blevet en smule forsinket, og premieren er nu udskudt til september.

Med den nye hjemmeside ønsker Sjældne Diagnoser er at skabe et medie, der i højere grad imødekommer både patienter, pårørende og fagpersoners efterspørgsel efter viden og information. Vi ser meget frem til at byde velkommen til vores nye digitale platform.

Problemer med nyhedsbrevet?

I forbindelse med omlægningen af vores hjemmeside får vi også et nyt nyhedsbrev, der får premiere i starten af oktober. Vi håber, det går smertefrit med udsendelserne indtil da, men pga. den komplicerede overgangsfase kan der forekomme fejl; manglende modtagelse af nyhedsbrevet eller modtagelse af nyhedsbrevet på trods af afmelding. Vi håber på at have løst alle problemer ved udsendelsen i november.

 

Skrevet d. 8. august 2014