Sjældne Diagnoser markerer Sjældne-dagen2021 med en online event. Det er d. 28. februar kl. 13 – 14.30 og vi stiller skarpt på den personlige sjældne-fortælling. Vi præsenterer også det nye UNIK-magasin og vi løfter sløret for nye tiltag i Helpline. Kom og vær med!

Verden over er der gang i forberedelserne til Sjældne-dagen 2021. I Danmark sætter vi ved en online event på zoom fokus på den personlige sjældne-fortælling som et spejl for andre sjældne borgere. Netop når diagnosen er sjælden, kan det være svært at finde andre at spejle sig i. Derfor spiller de hverdagsfortællinger, som sjældne borgere stiller til rådighed, en ekstra stor rolle.

På vores online event møder vi sjældne borgere, der har fået lavet et portræt i ord og billeder – guldportrætterne. Vi præsenterer også den nye udgave af UNIK-magasinet og meget mere. Og så åbner vi op for debat om hvordan det er at leve med sjældne sygdomme og handicap.

Se Guldportrætterne her

Vi benytter også lejligheden til at fortælle mere om nye tiltag i Helpline. Efterfølgende bliver der mulighed for at komme med forslag til Helplines rådgivning

Og så har vi et par overraskelser undervejs – hvis du vil se dem, må du møde opJ.

Tid og sted

Vi holder vores online event på selve Sjældne-dagen 2021, søndag, d. 28. februar kl. 13 – 14.30/15.00 på zoom.

Vi åbner møderummet kl. 12.45. Forudgående tilmelding ikke nødvendig.

Kom og hjælp os med at markere Sjældne-dagen 2021 – vi glæder os til at se dig.