Sjældne-dagen2

16.520 kr. Så mange penge blev der i alt samlet ind i forbindelse med Sjældne-løbet DO:MORE GO:FOR d. 28. februar. Beløbet går ubeskåret til markering af Store-Sjældnedag i 2016.

Den sidste dag i februar er det Sjældne-dag – en international opmærksomhedsdag for patienter og pårørende ramt af sjældne sygdomme og handicap. I Danmark blev dagen i år markeret med Sjældne-løbet DO:MORE GO:FOR. Løbet blev en stor succes. Næsten 300 deltagere mødte op for at løbe, gå eller trille den 3 km. lange tur i Utterslev Mose.Sjældne-dagen

Læs om de mange andre markeringer af Sjældne-dagen her >>

De mange deltagere var dog ikke kun med til at skabe opmærksomhed om sjældne sygdomme – tilsammen samlede de 16.520 kr. ind til Sjældne Diagnoser.

Beløbet går ubeskåret til markering af Store-Sjældnedag i skudåret 2016, hvor Sjældne-dagen falder på den mest sjældne dato af alle: 29. februar.

En stor tak
Det er Tony Goldmann fra Fabry-foreningen samt Rexona og Genzyme, der sammen med Sjældne Diagnoser har arrangeret løbet, der blev afholdt for første gang – stor tak for indsatsen til alle involverede.

Se de flotte billeder fra løbet her >>

deltagerne

Sjældne-dagen blev markeret over hele verden og i 2015 deltog mere end 80 lande under det fælles slogan ”Day by day – hand in hand”.