Sjældne-dagens nye Facebook-side har nu fået over 400 likes – hjælp os med at nå 500 inden d. 28. februar, og vær med til at sprede det glade budskab om Sjældne-dagen.

Den sidste dag i februar er Sjældne-dag, og over hele verden sættes der på denne dag fokus på sjældne borgere – patienter og pårørende – der er ramt af sjældne sygdomme og handicap.

Sjældne Diagnoser har i den forbindelse lanceret en ny Facebook-side med det formål at oplyse om Sjældne-dagen og skabe opmærksomhed om livet med en sjælden sygdom. På Facebook-siden kan man hver dag følge med i nyheder, læse om baggrunden, snakke med andre og meget mere, og Sjældne-dagen er flittigt blevet delt, set og liket siden den gik i luften.

Siden har nu nået over 400 personlige likes! Sjældne Diagnoser takker for den stor opbakning og opfordrer alle til at blive ved med at sprede ordet, så vi kan nå 500 likes inden d. 28. februar.

Hvis du ikke allerede har liket Sjældne-dagen på Facebook, så gør det på linket nederest på siden – og inviter dine venner til at gør det samme. På den måde viser du din støtte til sjældne borgere og er med til at skabe opmærksomhed omkring Sjældne-dagen 2014.

Like Sjældne-dagen på Facebook her >> 

 

Skrevet d. 10. februar 2014