I starten af september måned have vi fornøjelsen af at byde Hanne, Pernille, Cæcilie og Henrik velkomne i Helpline.

Hanne er sygeplejerske og har mange års erfaring både på medicinske og psykiatriske afdelinger for børn og unge, hun er lønnet rådgiver i Helpline en dag om ugen. Pernille er socialrådgiver og har særlig meget erfaring med voksenhandicapområdet. Hende møder du som lønnet rådgiver i Helpline to dage om ugen.  Cæcilie har en masse erfaringsbaseret viden som mor til en datter med en sjælden sygdom og er startet som frivillig rådgiver en gang om ugen. Endelig er Henrik frivillig rådgiver hver anden uge i Helpline og kommer både med sin erfaring som sygeplejerske og med sin egen erfaring med at leve med en sjælden sygdom.

Det samlede rådgiverteam i Helpline består nu af seks deltidsansatte lønnede rådgivere og fire frivillige rådgivere. Tilsammen besidder teamet en pallette af socialfaglig, sundhedsfaglig, juridisk, pædagogisk og erfaringsbaseret viden.

Har du brug for rådgivning?

Helpline er for alle, der er berørt af sjælden sygdom og handicap. Al rådgivning er gratis og man behøver ikke at være medlem af en af Sjældne Diagnosers medlemsforeninger eller Sjældne-netværket, for at kontakte Helpline.

I Helpline har vi god tid til at rådgive alle, der henvender sig. Nogle har konkrete spørgsmål, nogle har brug for sparring og andre har ’bare’ brug for en at tale med, som kender til dét at leve med en sjælden sygdom. Alle spørgsmål er velkomne så længe det relaterer sig til sjældne sygdomme/handicap. Vi gør os umage for at hjælpe alle.

Helpline er åben mandag fra 10-14, tirsdag fra 12-18 og torsdag fra 10-14. Du kan ringe på tlf. 3314 0010, tast 1 eller skrive til os her

Læs mere om Helpline her