Tilmeldingssiden

 

Tilmeldingen til Sjældne-løbet 2016 er nu officielt skudt i gang.  Du kan tilmelde dig Sjældne-løbet her. Derudover er den officielle Sjældne-dags hjemmeside nu aktiv, hvor du kan læse alt om Sjældne-løbet, og hvordan den vil blive markeret. Sjældne-dagens officielle Facebook-side er nu også aktiv.

Sjældne-dagen 2016 markeres på flere måder – den største markering finder sted i Fælledparken d. 28. februar, hvor der afholdes Sjældne-løb, hvor alle kan være med. Læs mere her >>

 

Sjældne-dagsløbet d. 28. februar

Du har nu mulighed for at købe din billet til Sjældne-løbet 2016. Billetsiden indeholder tre forskellige billettyper. Den første billettype gælder til Sjældne-løbet i Fælledparken d.28. februar. Den anden vil være til folk, som ikke har mulighed for at deltage i Fælledparken d. 28. februar. Denne billettype hedder ”Nationalt”, fordi det giver dem mulighed for at være aktiv andre steder end i Fælledparken. Denne billettype vil give den samme startpakke, som løberne i Fælledparken får udleveret. Den tredje billettype er ”porto” som skal medtages, hvis man ønsker at få tilsendt startpakken.

Tilmeld dig Sjældne-løbet her>>

 

Sjældne-dagens hjemmeside er gået i luften

Den officielle Sjældne-dags hjemmeside er nu aktiv. Det er på denne side, at du kan læse alt omkring Sjældne-dagen. Der vil være en detaljeret beskrivelse af, Sjældne-løbet i Fælledparken, markeringen nationalt, Sjældne-prisen og selvfølgelig den officielle Sjældne-dag d. 29. februar. Det vil også være muligt at læse om, hvordan Sjældne Diagnoser tidligere har markeret Sjældne-dage, samt hvordan du kan støtte sjældne-dagen 2016.

Du finder Sjældne-dagens officielle hjemmeside her>>

 

Like Sjældne-dagen på Facebook!

Sjældne-dagens officielle Facebook-side er igen aktiv. Hvis du endnu ikke har liket siden, kan du gøre det her. Det er på denne side, du vil have mulighed for, at følge de seneste nyheder omkring Sjældne-dagen 2016, læse portrætter af kandidater til Sjældne-prisen, læse historier om patienter med sjældne sygdomme og meget mere. Kort fortalt vil denne side, være med til at holde dig opdateret på alt, hvad der foregår i jagten på en fantastisk Sjældne-dag.