Hvert andet år afholdes der stor europæisk konference om sjældne sygdomme og handicap – European Conference of Rare Diseases & Orphan Products – også kaldet ECRD. I 2020 afholdes konferencen online d. 14.-15. maj – vær med!

ECRD 2020 skulle være afholdt i Stockholm, men grundet i Corona-situationen afholdes konferencen online. Det er et tab af muligheden for direkte kontakt mellem de 800 – 1.000 patientrepræsentanter, læger, forskere, myndigheder, politikere, industrirepræsentanter og alle andre, som var forventede deltagere. Men det giver bedre mulighed for, at endnu flere kan være med til de spændende oplæg og diskussionerne om dem.

ECRD 2020 finder sted fra torsdag, d. 14. maj kl.11.30 – 19.30 og fredag, d. 15. maj, kl. 10 – 19. Arbejdssproget er engelsk. Deltagelse kræver forudgående tilmelding – se mere nedenfor.

ECRD 2020 – oplæg og temaer mv.
Konferencen er opbygget omkring seks, fremtidsorienterede temaer. Indenfor hvert tema vil en række problemstillinger blive belyst og drøftet – som online deltager er det muligt at deltage i drøftelserne. Der vil være mere end 100 forskellige online oplæg på tværs af temaerne.

Her er temaerne:

Find det fulde program for konferencen her>>

Konferencen er lagt an på interaktivitet. Der er en virtuel udstillingshal med posters, events mv. Efter konferencen vil alle oplæg og præsentationer være tilgængelige online for deltagerne.

Hvordan kommer jeg med?
ECRD 2020 er åben for alle med interesse i at leve med sjældne sygdomme og handicap. Deltagelse kræver forudgående tilmelding og fristen for tilmelding er 1. maj 2020. Det koster et deltagergebyr at være med – hvis man er medlem af en forening, der er medlem af EURORDIS, er det samlede gebyr 40 € pr. person.

Se konferencegebyrer og foretag tilmelding her>>

Besøg ECRD 2020´s hjemmeside her>>