På et møde i Sjældne Diagnosers forretningsudvalg er Liselotte Wesley Andersen blevet konstitueret som ny formand for Sjældne Diagnoser. Birthe Byskov Holm bidrager fortsat til arbejdet i det omfang, helbredet tillader det.

Sjældne Diagnoser har snart eksisteret i 40 år. I det store flertal af årene har Birthe Byskov Holm bidraget aktivt – bl.a. som næstformand og siden 2009 som formand. Men desværre er Birthe blevet ramt af alvorlig sygdom. Selvom prognosen er god, er trætheden stor. Og en lang efterbehandlings- og rehabiliteringsproces er kun lige begyndt.

Tiden er inde til formandsskifte

Birthe har besluttet, at tiden er inde til at give formands-faklen videre. Sjældne Diagnosers forretningsudvalg har derfor på et møde d. 15. august konstitueret næstformand Liselotte Wesley Andersen som ny formand frem til repræsentantskabsmøde i marts 2025. Birthe forbliver i FU indtil da og håber på fortsat at kunne bidrage til arbejdet i det omfang, helbredet tillader.

FU er meget, meget glade og taknemmelige for, at Birthe vil bevare sit engagement i videst mulige omfang. FU er fortrøstningsfulde i forhold til at fortsætte Sjældne Diagnosers arbejde for fuld damp, selvom de fodspor og aftryk Birthe har sat, er kæmpestore og svære at fylde ud.