Onlinerådgivning

I hele 2021 tilbyder Helpline onlinerådgivning via zoom. Du kan både booke individuelle rådgivningssamtaler med en rådgiver, eller du kan være med til grupperådgivninger, som foregår en gang om måneden med et specifik tema.

Individuel rådgivning

Læs mere om individuel rådgivning

Grupperådgivning

Læs mere om grupperådgivning

Individuel onlinerådgivning til sjældne borgere

Den individuelle onlinerådgivning er til sjældne borgere som fx føler sig ensomme og har behov for en samtale ansigt til ansigt. Eller som har brug for hjælp til at forstå en afgørelse fra kommunen eller oplysninger fra sundhedssystemet og som gerne vil dele dokumenterne med rådgiver.

Hvem kan du få rådgivning af?

Betina Boserup

Mandage ved Betina Boserup

Betina er frivillig i Helpline og har erfaringsbaseret viden om livet med sjælden sygdom. Professionelt er Betina psykolog og uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske.

Jette Olesen

Tirsdage ved Jette Olesen

Jette er socialrådgiver og rådgiver om beskæftigelsesmæssige støttemuligheder og om økonomisk og praktisk hjælp til voksne og børn.

Kis Holm Laursen

Onsdage ved Kis Holm Laursen

Kis har erfaringsbaseret viden om livet med sjælden sygdom. Professionelt er Kis ergoterapeut og handicapkonsulent.

Book en tid til individuel onlinerådgivning

Hvis du vil booke tid til en individuel online rådgivning, kan du anvende formularen nederst på denne side eller sende en mail til helpline@sjaeldnediagnoser.dk. Oplys gerne hvilken dag og tidspunkt, du foretrækker. Din aftale bliver bekræftet på mail, hvor du også modtager link til mødet samt en guide til at komme godt i gang.

Du er (vælg et eller flere)

Hvad vil du gerne have rådgivning om? (vælg en eller flere)

Hvilken ugedag foretrækker du at modtage rådgivning? (vælg en eller flere)

Hvilket tidspunkt foretrækker du at modtage rådgivning?

Grupperådgivning

Onlinerådgivningen til grupper tilrettelægges enten ud fra et bestemt tema som eksempelvis sociale ydelser, livet med sjælden sygdom, etc., eller til en specifik gruppe, som eksempelvis unge, pårørende, forældre, etc.

Kommende emner, datoer og tidspunkter for grupperådgivning:

  • Afventer

Næste online grupperådgivning:

Dato og tidspunkt: Afventer

Emne: Afventer

Målgruppe: Afventer

Rådgiver: Afventer

Tilmelding: Hvis du vil deltage i online grupperådgivning, kan du tilmelde dig på formularen nedenfor eller ved at sende en mail til helpline@sjaeldnediagnoser.dk. Husk at skrive, at det er grupperådgivningen, du gerne vil tilmeldes. Din tilmelding er modtaget og du har fået plads til rådgivningen, når du får svar fra Helpline.

Jeg vil gerne tilmeldes grupperådgivning på følgende dag(e) - vælg en eller flere

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til onlinerådgivningen kan du kontakte Helpline på helpline@sjaeldnediagnoser.dk eller tlf. 33 14 00 10. Helpline har åbent mandag-torsdag fra kl. 10-14, onsdag til kl. 17. Den sidste onsdag i hver måned har Helpline åbent helt til kl. 20.